..niin mikä. Tietäispä itekin.

Blogia innostuin kirjoittamaan niinkin yksinkertaisesta syystä kuin tylsyys. Istun työpaikallani ja ainut asia mitä yritän tehdä on pysyä hereillä. Kello soi aamulla (yöllä!) kahden aikaan ja työvuoro Helsinki-Vantaan lentokentällä alkoi tasan neljältä. Hoidin töihin tullessani aamuiset hommat pikavauhtia pois alta, jonka jälkeen luin joka ainoan uutisen mitä eilisen jälkeen oli julkaistu. 

Kolmannen (automaatti)kahvikupin jälkeen tuijotan koneeni näyttöä jossa komeilee Googlen hakukenttä. Internet on niin laaja ettei meikäläisen mieli pysty sitä edes käsittämään - ja silti, en keksi MITÄÄN mitä mahdollisesti voisin yrittää netin syövereistä löytää, jotten väkisin nukahtais kahvikuppi kädessä näppäimistölleni.

Olen yrittänyt pitkään löytää kunnon motivaatiota laihduttamiselle - tuloksetta. Välillä treenikausi kestää useamman kuukauden ja yhtäkkiä tapahtuu jotain mystistä, jonka jälkeen homma tyssää tyystin. Tylsyyksissäni ajattelin, että josko löytäisin jonkun motivoivan treeniblogin. Luin pari läpi ja oli mukava lukea normaaleista ihmisistä, jotka painivat saman ongelman kanssa kuin meikäläinen. Yksi tyttö kirjoitteli joka toisessa artikkelissaan kuinka syöminen ja treenaaminen menee kuin vettä vaan, ja joka toisessa siitä, kuinka oli sortunut sipsipussille. Hän lisäili myös ennen ja jälkeen -kuvia itsestään ja mietin, että tuo jos joku lisää motivaatiota.

Siispä tässä ollaan, istun edelleen töissä ja kirjoitan ensimmäistä kertaa blogia. En usko, että tästä tulee millään tavalla selkeä taikka tietyn aihepiirin ympärillä pyörivä kokonaisuus. Itse asiassa, tästä tulee aivan yhtä sekava kuin mitä meikäläisen pään sisältö tuottaa.

Aion kirjoittaa työnarkomaanisen, uniongelmista kärsivän kahden koiran omistajan (luultavasti) turhista laihdutusyrityksistä sekä ajatuksia joilla tuskin on suurempaa merkitystä - ja aion tehdä tämän ihan vain itseäni varten, jotta saisin omaan elämään edes jotain järkeä.

Toivon, että saan kommentteja ja kyseenalaistamista, tsemppausta ja keskustelua aikaiseksi. Vaikka tämä on minua varten, en tahdo yksin höpötellä asioista jotka jo tavallaan tiedän. Haluan kuulla muiden näkökulmista ja kokemuksista liittyen aiheisiin mistä satun jauhamaan.

Mukavaan syksynalkua!

Terkuin, B